BINE AI VENIT LA ORODENT

Dr. Răzvan Popescu iti ureaza "Bine ai venit la Orodent!"

BUNĂ ȘI BINE AI VENIT!

Eu sunt doctorul Răzvan Popescu. Orodent este o un loc pe care eu l-am gândit pentru ca pacienții mei, echipa mea, familia și prietenii mei, care mi-au devenit și pacienti, să se simtă bine tratați, să se simtă în siguranță și confortabil. Este o experiență placută, iar meseria pe care o fac cu dedicare zi de zi, accea de a trata oameni și zambetul cu care aceștia pleacă de la noi, mă îndreptățesc să cred că pacienții se simt bine la Orodent.

Cum am început?

Clinica Dentară Orodent s-a născut acum 20 ani. La început a fost un cabinet stomatologic mic, dar pentru că doctorul Razvan Popescu a dorit să ofere pacienților, care și-au pus sănătatea dentară în mâinile medicilor Orodent, servicii stomatologice la cele mai înalte standarde, micul cabinetul stomatologic s-a modernizat transformându-se într-o clinică dentară veritabilă.

ORODENT în numere

0
ani în implantologie
0
ani în stomatologie generală
0
implanturi dentare puse cu succes
0
de pacienți tratați

În ce credem?

La Orodent oferim servicii profesionale de stomatologie generală, implantologie, ortodonție, endodonție și estetică dentară de ultimă generație, după un program integrat care să respecte urmatoarele principii profesionale și de viață:

Juramântul lui Hippocrate

În clinica Orodent primează respectul acordat pacientului, timpul și atenția dedicată tratamentului personalizat, grija pentru siguranța și confortul acestuia.

Integritate

Meseria de medic dentist, este dedicată integrității fizice și psihice a omului. Clinica Orodent înseamna echipa de care Dr. Răzvan Popescu s-a înconjurat, medici cu experiență care consideră și practică medicina dentară ca pe o meserie dedicată sănătății și stării de bine a pacientului.

Integritate morală

În Clinica Dentară Orodent nu se vor propune niciodată mai multe manopere decât este nevoie pentru realizarea tratamentului, doar din motive financiare. Fiecare persoană care trece pragul clinicii este în primul rând pacient, în secundar, client.

Unicitate

Fiecare pacient este unic. Abordarea cazului fiecărui pacient se face în mod individualizat, ținându-se cont de unicitatea acestuia și de starea de sănătate. Recomandarea și efectuarea unui anumit plan de tratament se face în funcție de problemele specifice identificate, precum și de bugetul care poate fi alocat de către pacient. Scopul nostru este să executăm cea mai bună variantă de tratament pentru fiecare pacient în parte.

Respect

Respectul pentru timpul și calitatea tratamentului reprezintă o prioritate pentru noi. Clinica Dentară Orodent oferă servicii stomatologice complete, astfel încât pacienţii nu sunt nevoiţi să părăsească clinica pentru efectuarea anumitor investigaţii (radiografii, consultaţii, tratamente de specialitate). Clinica Dentară Orodent este dotată cu aparatură sofisticată de ultima oră, cu spații relaxante și atmosferă liniștitoare și  propriul cabinet de radiologie, așa încât totul devine mai simplu pentru pacienți.

Echipa ORODENT

Dr. Răzvan Popescu
Dr. Răzvan Popescu

medic implantolog cu experiență de 20 ani în stomatologie generală

Dr. Lavinia Gheorghita
Dr. Lavinia Gheorghita

Medic stomatolog, rezident in specialiatea Protetica

Dr. Angelica Banu
Dr. Angelica Banu

medic specialist chirurgie plastică, estetică

Irina Patrascu
Irina Patrascu

asistentă medicală

Alexandra Tiplea
Alexandra Tiplea

asistentă medicală

Corina Tuinete
Corina Tuinete

Front Desk

Vă dorim zâmbete de 1000 de puncte

PROGRAM CLINICĂ

Luni – Vineri:  09:00 – 20:00

LOCALIZARE

Bucureşti, sector 1, str. Alexandru Constantinescu, nr. 17A

DATE CONTACT

Telefon fix: +40213210700

Telefon mobil: +40799281299

Adresă e-mail: office@orodent.ro

FĂ O PROGRAMARE

Rezolvăm orice problemă dentară, de la implantologie, chirurgie la tratamente de estetică facială. Pentru un zâmbet de 1000 de puncte, fă o programare și vino să ne cunoști!

Trimite-ne un mesaj!

Bună ziua! Contactează-ne pentru programări și consultații!