Albirea dentară

Albirea dentară este una dintre manoperele cel mai frecvent întâlnite în clinicile stomatologice

Tratamentul de albire în cabinetul stomatologic se desfăşoară în modul următor: medicul izolează gingiile pentru a le proteja – cu gel sau baraj de cauciuc (diga lichida) şi aplică gelul cu peroxid pe suprafaţa externă a dinţilor. Apoi se proiectează o lumină specială pe suprafeţele dentare, timp de 15-30 minute, depinde de tehnica de albire folosita. Într-o ședinta de albire se poate repeta de 3-4 ori procedura descrisă mai sus până se obține rezultatul dorit. Albirea cu sistemul Phillips Zoom este considerată a fi cel mai eficient şi mai sigur tratament de albire.

Tratamentele de albire dentară sunt considerate a fi proceduri stomatologice sigure atunci când sunt efectuate corect, de către profesionişti.

Există însă cazuri speciale, când apar unele efecte neplăcute. Printre acestea se numără hipersensibilitatea dentinară (durere generalizată de intensitate mică) şi iritaţia gingivală. Un alt efect neplăcut este coloraţia inegală a dinţilor – acest lucru apare atunci când pacientul are şi dinţi artificiali, doar cei naturali căpătând o nuanţă mai albă.

Menţinerea nuanţei albe a dinţilor necesită un efort special: evitarea alimentelor şi băuturilor colorate, o igienă orală impecabilă şi continuarea tratamentului efectuat în cabinet cu un tratament disponibil la domiciliu.

Folosirea pastei de dinți potrivite este foarte importantă în menținerea albului dinților, precum şi evitarea pe cât posibil a fumatului, care ajută foarte mult la menţinerea unei danturi curate şi sănătoase.

Vă prezentăm două cazuri clinice.

În primul caz este vorba despre pacienta C.I. 48 ani, în cel de-al doilea caz este vorba despre pacienta C.A. 32 ani, fotografiile sunt realizate înainte si după realizarea tratamentului:

Program clinică

Luni – Vineri: 09:00 – 20:00

Localizare

Bucureşti, sector 1, Str. Alexandru Constantinescu, nr. 17 A

Cum ajungeți cel mai ușor la clinica noastră?
Se ajunge ușor aproape din orice loc din București. Suntem pe strada Alexandru Constantinescu, între Mânăstirea Cașin și Piața Domenii, 3 minute de Arcul de Triumf, 5 minute cu mașina de Piața Presei și Piața Victoriei.

Date contact

Fă o programare online

Clinica noastră funcționează numai pe bază de programare. Programarea o poți face și online! Trimite-ne un mesaj cu ajutorul formularului și revenim în cel mai scurt timp posibil cu confirmarea programării.

Servicii stomatologice complete

Rezolvăm orice problemă dentară, de la implantologie, chirurgie la tratamente de estetică facială. Pentru un zâmbet de 1000 de puncte, fă o programare și vino să ne cunoști!

Pentru că toți suntem unici, în Clinica Orodent pacienții beneficiază de tratamente individualizate. Lista de prețuri este orientativă, fiecare pacient beneficiind de un plan de tratament personalizat.

Preț servicii estetică dentară

Manoperă Preț
Albire devitală (a doua ședință) / dinte 100 Lei
Albire devitală cu sigilarea canalului radicular cu CIS / dinte 300 Lei
Florizare topică / arcadă 60 Lei
Sigilare profilactică / dinte 90 Lei
Tratament albire Opalescence (acasă) 950 Lei
Tratament de albire în cabinet într-o ședință 1 oră 600 Lei
Albire cu LASER 1450 Lei

Vă dorim zâmbete de 1000 de puncte

PROGRAM CLINICĂ

Luni – Vineri:  09:00 – 20:00

LOCALIZARE

Bucureşti, sector 1, str. Alexandru Constantinescu, nr. 17A

DATE CONTACT

Telefon fix: +40213210700

Telefon mobil: +40722790811

Adresă e-mail: office@orodent.ro

Trimite-ne un mesaj!

Bună ziua! Contactează-ne pentru programări și consultații!

Fraza cheie